Blogi

Ehdolla eduskuntaan

Share |

Perjantai 16.12.2022 - Juhana Lähdesmäki


Yli vuosi on kulunut aikaa siitä, kun olen viimeksi blogia päivittänyt. Sosiaalisessa mediassa toki olen ollut aktiivisempi. Vuoteen on mahtunut monenlaista kiirettä ja tapahtumaa niin kuntapolitiikassa, aluevaaleissa, työelämässä kuin henkilökohtaisessakin elämässä. 

Olin ehdolla myös historian ensimmäisissä Aluevaaleissa, mutta mukavasta äänisaaliista huolimatta en tullut valituksi. Saimme kyllä kattavasti Kristillisdemokraattien muita ehdokkaita Aluehallinnon eri tehtäviin, siitä kiitos äänestäjillemme.

Nyt lähestymme kevään 2023 Eduskuntavaaleja ja on tullut aika paljastaa, että olen lupautunut Kansanedustaja-ehdokkaaksi. 

Kuten kaikki tiedämme, viimeisen nelivuotiskauden aikana Suomi ja koko maailma on kokenut varsin haastavia aikoja, kun ensin Korona-pandemia ja heti sen hiukan laannuttua Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainaan on sekoittanut elämäämme monin tavoin. Sota osaltaan, mutta myös vihreään ideologiaan sitoutuneen hallituksemme energiapolitiikka on saanut aikaan polttoaineiden ja sähkön ennen näkemättömän korkeat hinnat, jotka nyt kurittavat niin tavallisia kansalaisia, kuin myös yrityksiä ja maatalousyrittäjiä. Valitettavasti nykyinen hallitus on osoittanut kyvyttömyytensä löytää tehokkaita ratkaisuja mihinkään yhteiskuntaamme koetteleviin ongelmiin, vaan kaikessa ratkaisuna on ollut ennestään pöhöttyneen byrokratian lisääminen erilaisin tukimuodoin, joiden rahoituksena on käytetty velkarahaa, jonka johdosta valtionvelka on kasvanut miljarditolkulla vuosittain. Seuraavalla hallituksella ja eduskunnalla onkin käsissään valtava urakka aloittaa valtiontalouden tervehdyttäminen ja velkaantumiskehityksen katkaiseminen. Nyt tarvitaan suoraselkäisiä ja tehtäviinsä sitoutuneita ministereitä ja kansanedustajia tekemään Suomelle suunnanmuutos, niin kuin kuuluu Kristillisdemokraattien vaali-slogan kevään Eduskuntavaaleissa.

Olen käytettävissänne tuohon tehtävään, päätöksen teet sinä, hyvä äänestäjä.

Avainsanat: #eduskunta , #ehdolla , #ehdokas , #eduskuntavaaliehdokas , #juhana , #lähdesmäki , #juhanalähdesmäki , #kansanedustaja , #kansanedustajaehdokas , #vaalit , #eduskuntavaalit ,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini